Elveda Rumeli (slow müzik) isyankar yürek

събота, 12 септември 2009 г.

Paylaşılamayan maço

Paylaşılamayan maço

13.09.2009

Tolgahan Sayışman, kendisini 'etkileyici maço' olarak tanımlayan; Jean Paul Gaultier ve Stella McCartney'den arka arkaya çalışma teklifleri aldı.
Yakışıklı oyuncu Tolgahan Tolgahan Sayışman'ın başına talih kuşu kondu. Ama ünlü oyuncu, bu kuşu şimdilik geri çevirdi! Kate Moss, Cindy Crawford ve Eva Herzigova gibi dünyaca ünlü modellerin bağlı bulunduğu dünyanın en büyük ajanslarından Storm Agency, geçtiğimiz hafta Tolgahan Sayışman'a birlikte çalışma teklifinde bulundu. Ajansın başında bulunan Miranda Camtacuzenesperasky, resimlerini ve 'Aşk Tutulması' adlı sinema filmindeki performansını çok beğendikleri için Sayışman ile çalışmak istediklerini belirtti.

Yakışıklı ve Maço
Yakışıklı oyuncuya, Fransa Moda Haftası kapsamında Jean Paul Gaultier'nin defilesine çıkması ve modacı Stella McCartney'nin yeni erkek parfümünün yüzü olması teklif edildi. Ajans yetkilileri, Sayışman'a, McCartney'nin, kendisinin yakışıklılığının yanı sıra maço görünümünden etkilendiğini söyledi. Ancak Sayışman, bu teklifleri reddetmek zorunda kaldı. Ünlü oyuncu bu kararının nedenini ise şöyle açıkladı: "Bu teklifler beni çok heyecanlandırdı. Fakat şu dönemde beni daha çok heyecanlandıran dünya çapında bir proje var. Gizlilik anlaşması nedeniyle bunu açıklayamıyorum. O yüzden şu anda bu teklifleri askıya almak durumundayım. İnşallah ileride Storm ile birlikte güzel işlerde yer alırım."

http://sabah.com.tr

Публикуване на коментар

Tolgahan Sayisman

Blog Archive

  © Blogger template Coozie by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP